Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Ekonomik tabanı nedeniyle lüks section ile ciddi bir fiyat avantajına sahip olan marka; bu özelliği ile ciddi satış rakamlarına ulaşmıştır.

Kaynak işlemleri sırasında oluşabilecek yanıcı ve aşındırıcı maddeler ayakkabı üzerinde ciddi hasarlara neden olabilir.

Hemşire terlikleri hastane ortamlarında kullanıldıklarından dolayı hijyen rahatlık ve kolay temizleme özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Gün içerisinde ayakta durma süresi uzun olduklarından dolayı taban yapısı ve malzemesi önem taşımaktadır. Eski yıllardan beri doktor ve hemşirelerin tercihi olan Sabo Terlikleri günümüzde de konforlu olması nedeniyle sağlık çalışanlarının bir numaralı tercihi olmaktadır.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 conventionalı altında sınıflandırılır.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi ayakkabı spor takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Ayak anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına propertyımcı olan nefes yds iş ayakkabısı alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Genellikle inşaat sahaları, tarım alanları veya gıda işleme tesisleri gibi ortamlarda S2 model ayakkabılar kullanılır. Bu ortamlarda, sıvı dökülmeleri veya nemli zeminlerle ayakkabı spor karşılaşma olasılığı yüksektir.

Report this wiki page